12 kilo på 2 x 3 uger

Isabells historie

Isabell Maria Axil

Zoneterapeut, Healer, Kostvejleder

Gennem de sidste 20 år har jeg som alternativ behandler, hjulpet mennesker med at få det bedre i krop, sind og sjæl. Mine behandlinger er en kombination af zoneterapi, healing og rådgivning omkring kost, kosttilskud og urter. Du kan læse meget mere om mig og mine behandlinger på www.axil.dk

Jeg fik børn og tog 15 kilo på

Min historie er ligesom så mange andres. Jeg er en kvinde i fyrrene som har født to børn. Under begge mine graviditeter tog jeg 20 kilo på. Efter den første graviditet tabte jeg alle 20 kilo – og lidt til, men efter min anden graviditet tabte jeg kun fem af de 20 kilo. Selvom jeg spiste sundt og dyrkede motion, sad der 15 kilo fedt nærmest boltet fast til min krop. Lige meget, hvor aktiv jeg var, og hvor sundt jeg spiste, skete der bare intet: som i zero, nada, nix, nothing!

Jeg prøvede alt

Jeg har altid været bevidst om kost, har spist mange grøntsager, spist økologisk og har været opmærksom på kulhydrater – i årevis rørte jeg ikke sukker og brød. Jeg trænede hver morgen og var striks med madindtaget, men lige meget hjalp det. Jeg kunne selvfølgelig mærke, at jeg holdt kroppens forfald i skak, men tallet på min digitale badevægt stod bomstille, hvis det da ikke sneg sig lidt opad.

Jeg blev introduceret til bio-identitiske hormoner

På et tidspunkt begyndte jeg at interessere mig for bioidentiske hormoner. De er et stort hit i USA, hvor kvinder bruger dem til at få styr på stofskifte, hedeture mm. uden at belemre kroppen med kemi. Jeg besluttede mig for at prøve det af på egen krop og tog til Bruxelles for at besøge én af verdens førende læger inden for emnet. Ud over at få en recept på hormonet hCG, som jeg skulle sprøjte ind i fedtet på maven, skulle jeg følge en kur, hvor kalorieniveauet lå på 500 om dagen. Jeg havde det faktisk skidt med at skulle sprøjte mig med noget som helst – det føltes ikke naturligt – men samtidig var jeg bare desperat efter at slippe af med min overvægt.

De første syv kg

Efter kun tre uger havde jeg tabt syv kilo fedt. Dagligt kunne jeg gå på vægten og se, at jeg havde tabt mig. Nogle dage var det 100 gram, andre dage var det et helt kilo. Jeg var lykkelig! Hvorfor havde jeg ikke hørt om det her for længst? Hvorfor ved min danske sygekasselæge ikke noget om det her? Når hun nu ordinerer både østrogen og p-piller, hvorfor så ikke også hCG til behandling af overvægt?
Det viser sig at det humane hCG – altså det der skal sprøjtes ind i kroppen – er på dopinglisten i Danmark. Sandsynligvis fordi bodybuildere bruger det til at ‘cutte’ (smide fedt) før konkurrencer og altså ikke til regulering af ubalancer i en svækket kvindekrop.

Humant hCG vs. homøopatisk hCG

Jeg var ikke lykkelig over at skulle sprøjte mig med hCG. Derfor fik jeg den tanke, at det måtte kunne gøres på en anden måde. Efter en tur på nettet fandt jeg ud af, at hCG faktisk findes i en homøopatisk form. Min gamle oldefar var en dygtig homøopat, så vi har altid brugt homøopati i min familie, så jeg var for så vidt ikke i tvivl om homøopatiens effekt. Men kunne homøopatisk hCG virkelig virke lige så godt som ægte humant hCG? Jeg besluttede mig for at prøve det af på mig selv. Jeg undersøgte markedet og fandt et tysk mærke. Tyskerne kan studere homøopati på universitetet og er kendte for deres dybdegående kendskab til anvendelsen af det.

I de første tre uger af min kur, hvor jeg tog hCG som indsprøjtning, tabte jeg de første syv kilo. I løbet af de næste tre uger, hvor jeg tog den homøopatiske hCG, tabte jeg de næste syv kilo. Begejstringen ville ingen ende tage, og jeg brænder for at dele min viden med dig, for du kan også!