Nannamira har tabt 13 kilo

Nannamira har tabt 13 kilo

Jeg har aldrig prøvet andre kure

Jeg vil gerne fortælle om min rejse med Den Sidste Slankekur. Men jeg er nok atypisk, for jeg har aldrig prøvet andre slankekure. Det har ikke før været nødvendigt for mig, jeg har altid været naturligt slank, uden jeg behøvede at gøre en indsats. Det skal siges, jeg også altid har spist sundt og været meget bevidst om ernæring.

Men en vanskelig periode i mit liv gjorde, at jeg i løbet af kort tid tog meget på. Det var vel en form for beskyttelse. Jeg troede, at det ville forsvinde igen, når tingene blev normaliserede og jeg kunne vende tilbage til gamle vaner og rytmer. Men nej, det gjorde kun få af kiloene og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle tabe resten. Havde ingen erfaring. Prøvede at juice lidt, men uden resultat.

Jeg var skeptisk

Jeg var stødt på Den Sidste Slankekur, men var lidt skeptisk. Min intuition sagde mig, at det var et godt og troværdigt koncept. Jeg kendte lidt til Isabell og kun for det gode. Men min natur byder mig at undersøge tingene ordentligt, inden jeg kaster mig ud i noget. Måske søgte den dovne del af mig også efter undskyldninger for at lade være. Derfor måtte jeg have lidt mailveksling med Isabell inden, hvor jeg stillede kritiske spørgsmål, som hun besvarede godt og grundigt. Jeg ville være sikker på, at konceptet var ordentligt underbygget og gennemarbejdet. Også fordi det var mange penge at skulle af med for mig.

Straks jeg havde besluttet mig for at starte, gik jeg dog fuldt ind for sagen – overgav mig. At være på kuren var ret krævende i starten, for der var meget at sætte sig ind i. Men det er alt sammen grundigt beskrevet i materialet. Og da jeg var blevet fortrolig med det hele, kørte det bare og var enormt tilfredsstillende og meget nemt at være på kuren. Jeg holdt kun 14 dages pause efter første runde, for jeg kunne ikke vente med at komme videre. Den næste runde måtte jeg forlænge lidt for at nå mit mål.

nannamira før nannamira efterJeg er blevet mig selv igen

Den sidste tid på kuren savnede jeg almindelig mad og faldt i et par gange. Så jeg vil råde andre til at følge Betinas anvisninger med pausernes og periodernes længde. Men ellers gik det så fint og kuren har været en udrensning på alle planer. Folk omkring mig siger, at jeg i den grad har forandret mig. Det er ikke kun, fordi min krop er blevet slank igen, det er hele min udstråling, der har ændret sig. Jeg er blevet lettere i alle henseender. Jeg kan også selv mærke, at jeg har fået meget mere energi, mindre søvnbehov og er blevet gladere. Jeg er kommet tilbage til mig selv, i en ny udgave ☺ Og så kan jeg passe mit tøj igen. Jubiii!

Desuden havde jeg forskellige fysiske gener, som bare er forsvundet. Candida-relaterede samt store problemer med smerter i arme og skuldre. De er væk! Det skal siges, at jeg sideløbende med Den Sidste Slankekur har arbejdet med mig selv på det indre plan og transformeret gamle uhensigtsmæssige sider af mig selv. Det er klart, at det understøtter en slankekur og omvendt.

Nye gode vaner

Nu nyder jeg at spise normalt fornuftigt igen. Men jeg har fået nye, gode vaner med på vejen. Som f.eks. citronvand om morgenen samt kaffeskylninger. Og tænk sig, at det kan lade sig gøre at tabe så mange kilo på så kort tid og at det samtidig er en fornøjelse. Det var der mange derude, som skulle vide. Jeg har talt en del om kuren med en veninde, som er ernæringsvejleder. Vi er blevet enige om, at den også er en form for faste. Og at faste engang imellem har mange sundhedsmæssige fordele.

Fantastisk støtte fra Isabell og Facebook-gruppen

Til sidst skal jeg huske at lovprise Facebook-gruppens funktion, hvor man støtter hinanden og hvor Isabell prompte besvarer alskens spørgsmål om kuren og beslægtede ting. Jeg er hende, hendes udenlandske læremestre og alle mine medrejsende dybt taknemmelig.

I kærlighed til livet og til sundheden,

Nannamira Jørgensen

No Comments

Post a Comment