Maybritt smed 10 kilo og 50 cm på 29 dage

Maybritt smed 10 kilo og 50 cm på 29 dage

Maybritt sagde farvel til den indre beskyttelse 

To dage før, Maybritt startede på Den Sidste Slankekur, blev hun forladt af sin samlever gennem 16 år. Hun valgte alligevel at fortsætte med sine planer om at prøve homøopatisk hCG, og på de 29 dage tabte hun 10,2 kg, 50 cm og 12 år i kropsalder – uden motion. I dette nyhedsbrev fortæller Maybritt, hvordan kuren har været for hende.

Men først: Et par billeder. Ja, det er den samme kvinde!

  

 

    

Yoyovægt og masser af slankekure

Maybritts historie er som mange andres. Hun har prøvet rigtig mange forskellige slankekure og døjet med yoyo-vægt i mange år. For Maybritt var det ikke svært at gennemføre kurene og tabe sig. Men vægten holdt ikke. Selv skriver hun:

”Den 12. november 2014 stødte jeg på et spændende opslag på Facebook, nemlig Den sidste slankekur ved Isabell Axil. Det var noget nyt, fordi der var tale om et koncept med brug af homøopatisk medicin, som jeg er stor tilhænger af. Derudover tiltalte det mig, at hjernen kunne blive ”nulstillet”, så kroppen kunne begynde at sige fra selv. Kuren lød for god til at være sand, men jeg besluttede mig for at prøve, så jeg fik bestilt HCG hjem, så jeg kunne starte op den 18. november.”

Undgik trøstespisning midt i brud med samlever

Skæbnen ville, at Maybritts samlever gennem 16 år valgte at stoppe deres forhold to dage før den planlagte opstart. Men i stedet for at sætte sig i sofaen med chokolade, chips og Kleenex tog Maybritt bruddet som et tegn og valgte at gennemføre kuren. Maybritt skrev til mig:

”I guder, hvor er jeg glad for det i dag. Jeg tænkte, at det ville være rigtig godt for mig at have nogle faste regler for, hvad jeg måtte og ikke måtte, så jeg i hvert fald kunne undgå trøstespisning i den svære tid, jeg vidste, ville komme.”

Energi, selvtillid og overskud

Maybritt har helt tydeligt gennemgået en forvandling på det ydre, men endnu mere positivt er det, at hun også har fået det rigtig godt med sig selv og har fået lyst til at dyrke motion:

”Jeg har nu gennemført denne fabelagtige rejse med et fantastisk vægttab og jeg har samtidig fået en fantastisk masse energi, selvtillid og overskud. Når jeg går i gang i gang efter nytår, har jeg besluttet mig for at tage motion med ind også. Denne første gang har jeg absolut ikke dyrket nogen form for motion, men det har jeg fået lyst til nu.

Jeg kan kun sige, at det var det helt rette tidspunkt for mig at sige farvel til min indre beskyttelse og komme videre med mit liv med åbent sind. Tak, Isabell, for denne fantastiske rejse.”

No Comments

Post a Comment