Det må da være bedre bare at spise sundt og træne!

Ja, det er altid klogt at spise sundt og motionere

Er du vant til at spise en masse brød, mælkeprodukter og søde sager og vil du gerne tabe dig, så er det klogt at lægge kosten om før du går på en lav-kalorie-diæt. Ingen bliver slanke af at spise det forkerte.

Når det er sagt. Så er der rigtig mange mænd og kvinder der ved alt om kost. Spiser alt det rigtige. Får et hav af grøntsager, træner og sover godt og alligevel har enormt svært ved at tabe sig.

Kuren er altså rettet mod dig der har prøvet det hele og ikke rigtig synes du kan knække fedttabs-koden. Den Sidste Slankekur, kan altså bruges til at vække kroppens fedtforbrænding. Således at når du først har tabt dig, så vil dine allerede sunde vaner gøre at du ikke tager på igen.

Pepsi og matodorfix

Det er altså aldrig smart, at gå direkte på kuren, hvis man dagligt kvæler en liter Pepsi Max og en pose slik. Gør du det, vil du temmelig sikkert få nogle heftige udrensningssymptomer som hovedpine og influenzasymptomer. Her anbefaler jeg, at du lige tager nogle uger først, hvor du udelukker sukker og kunstige tilsætningsstoffer, samtidig med at du skruer godt op for mængden af grøntsager. På den måde vil du få mindre kraftige afgiftningssymptomer, den dag du evt. vælger at starte på kuren.