Karina taber 40 kilo og bliver gravid

Karina taber 40 kilo og bliver gravid

Karina Uldbæk blev gravid mod alle odds

I 2010 vejede Karina 160 kilo. I 6 år har Karina og hendes mand forsøgt at blive gravide på naturlig vis. Men uden held. Karina får en gastric bypass operation og taber sig over de næste 2 år hele 60 kilo og får nu lov at komme i IVF behandling. IVF vil under alle omstændigheder være eneste mulighed for Karina, da lægerne konstaterer at begge æggeledere er lukkede.  I 4. forsøg bliver Karina gravid med sin nu 3 årige datter.

Hormonbehandlingerne og graviditeten gjorde det svært at holde vægttabet og Karina er efter fødslen tilbage på 128 kilo. Karina møder en bekendt der fortæller om Den Sidste Slankekur. Karina er imponeret over hendes resultat og beslutter sig for at springe ud i det.

Karina går fra 128 kilo til 86 kilo på 4 runder af kuren.

Nu møder Karina en ny mand og de vil gerne have et barn sammen. De går i gang med at planlægge et IVF-forsøg. Jeg anbefaler Karina at vente med IVF til hun har tabt sig lidt mere og jeg tjekker resultatet af hendes seneste blodprøver. De viser at hun har meget lavt D-vitamin, har jernmangel, og inflammation i kroppen. Alt sammen noget der bør rettes før hun kaster sig ud i IVF.

I maj starter Karina så på sin 5. runde af kuren – men hun må hurtigt afbryde kuren igen.

Karina er GRAVID!! 
Karina: ‘Nu sidder jeg så her med en vægt på 86 kilo og en masse løs hud, men jeg er bare så glad og har det supergodt’

 

No Comments

Post a Comment