Stella Nielsen: ‘Jeg er målløs’

Stella Nielsen: ‘Jeg er målløs’

Det er en magisk kur

Der er nu gået 5 uger siden jeg sluttede kuren, og jeg er stadigvæk totalt målløs over effekten af hCG. Jeg kan passe alle de cowboybukser, som jeg ikke kunne passe før hCG. Der er endda et par, der falder af mig.

Noget af det helt fantastiske ved denne kur er, at selv om jeg har dage, hvor jeg spiser noget sødt, lidt for meget, tager jeg ikke på igen….. Det er så vildt, at jeg vejer det samme efter 5 uger med alverdens ting udenfor programmet og har stort set ikke lagt noget som helst til. Jeg kaffeskyller – jovist – men det gjorde jeg også før, og der tog jeg på, hvis jeg spiste, som jeg har gjort de sidste 5 uger, så det er noget af en magisk kur…’

Når du siger ja til at tage ud på en hCG rejse sammen med Isabell Axil, så er du i trygge hænder, og du bliver kyndigt vejledt på hvert et skridt på rejsen mod en slankere krop og en sundere livsstil. Jeg kan varmt anbefale at følge denne kur med Isabell Axil ved roret.

Isabell hjælper dig ikke kun med at tabe dig. Du får så mange andre guldkorn med på rejsen, som gør, at du overall kommer ud af kuren meget mere bevidst om din egen sundhed og krops tilstand.

Stella Nielsen

No Comments

Post a Comment