Passer kuren til dig?

En vegansk detox-kur

Den Sidste Slankekur er til dig:

der har prøvet det hele uden success

Du har været på alle tænkelige kure, men kæmper stadig med vægten, selv om du spiser masser af grøntsager og dyrker motion

der lever supersundt

Du spiser ikke sukker og passer på kulhydrater. Du får nok søvn og stresser ikke – alligevel kan du ikke komme af med fedtet på maven.

der vil se hurtige resultater

Du vil juble når du allerede efter 29 dage er gået 1-2 tøjstørrelser ned. Jo mere fedt på kroppen, jo hurtigere går det.

der vil tabe dig på en sund og naturlig måde

Du er ikke til pulverkure og kemi. Du spiser overvejende økologisk og går op i din sundhed.

der har brug for støtte og motivation

Du har næsten givet op, for du orker ikke flere nederlag – kom med, vi støtter og hepper på hinanden i den lukkede Facebookgruppe.


Den Sidste Slankekur er IKKE til dig:

der kun skal smide 2-3 kilo

Du skal have godt med fedt på kroppen. Da det er fedtet der forbrændes under kuren. Uden nok fedt på kroppen er det for hårdt at nøjes med 500 kcal.

der tager meget medicin

Da kuren virker udrensende på kroppen, vil du kunne få kraftige detox-reaktioner hvis du har taget medicin over længere tid.

der er syg

Det er nødvendigt at du er sund og rask, for at kunne faste. Er du syg, bør du prioriterer at blive rask, før du leder efter en slankekur. Spørg evt. din læge.

der har galdesten

Har du tendens til galdesten så er det klogt at du får renset din lever og galdeveje igennem først. Læs bogen Elsk din lever af Andreas Moritz.

der har et ubehandlet lavt stofskifte

Når man går langt ned i kalorieindtag over en længere periode, kan stofskiftet falde. Det retter sig igen. Men er det lavt i forvejen, kan det forværres.