Hvad er det helt præcist hCG kan?

I 1950’erne opdagede den engelskfødte læge Dr. Simeons, at kroppens evne til at lagre fedt og give slip på det igen, sidder i den del af hjernen, der hedder hypothalamus.

Dr. Simeons opdagede, at din hypothalamus styrer, hvorvidt du lagrer fedt på kroppen eller ej. Hvis din fedtlagring og fedtforbrænding fungerer, som den skal, vil du, hver gang du spiser lidt mere, end din krop har brug for, lagre fedtet i lever og muskler, og du vil nemt kunne forbrænde det igen, næste gang kroppen kommer i kalorieunderskud.
Men hvis din hypothalamus af forskellige årsager er kommet i ubalance, så vil den fortælle kroppen, at alle overskudskalorier skal lagres som fedt på kroppen.

Har du sat for meget fedt ind på fedtkontoen?

Dr. Simeons yndede at sammenligne hans fedtteori med at have forskellige bankkonti. 

Forstil dig, at din arbejdsgiver sætter penge ind på din lønkonto, som du har et hævekort til. Så længe der er penge på kontoen, kan du bruge løs. Men hvis du nu har en rigtig god løn, og du ikke når at bruge alle pengene hver måned, vil din bankrådgiver måske foreslå dig at sætte pengene ind på en anden type konto – en eller anden form for investeringskonto – altså en konto, du ikke har hævekort til.

Det samme sker med fedtet på din krop. Hvis du i en længere periode har sat lidt rigeligt ind på fedtkontoen, så bliver fedtet ‘investereret’ og gemt væk til dårlige tider. På den måde er det ikke tilgængeligt, når du kommer i kalorieunderskud. I stedet forbrænder kroppen de lagre, som den nemt har adgang til, i leveren og musklerne (lønkontoen) og kun en smule af det fedt, der sidder på mave, hofter og lår.

Der sker det, at når din hypothalamus først har oprettet en ‘investeringskonto’, så sendes der et signal ud til cellerne om, at alle overskydende kalorier skal tages ud af cirkulation og sættes ind på ‘investeringskontoen’.

hCG er nøglen, der låser op for fedtdepoterne

hCG er nøglen, der kan låse op for de låste fedtdepoter – eller guldkortet til investeringskontoen, om du vil.

hCG er en forkortelse af “human chorionic gonadotrophin”, et proteinbaseret hormon, ofte kaldet graviditetshormonet. Det bliver produceret i kvindekroppen, syv-otte dage efter en befrugtning har fundet sted. hCG er det hormon, vi måler på, når vi tager en graviditetstest. Dvs. når du tisser på en af de der graviditetssticks, så reagerer sticken på, om du har hCG i urinen eller ej.

Og hvordan virker det så? Homøopatisk hCG har den helt unikke effekt på kroppens fedtceller, at det i bogstavligste forstand låser dine genstridige fedtdepoter op og gør dem tilgængelige i kroppens forbrændingsprocesser. Så det fedt der sidder på mave, lår og baller, som du måske har kæmpet med at få has på i årevis, nu endelig forsvinder, fordi hCG sender de helt rigtige beskeder til din hjerne om, at nu skal det fedt forbrændes.

Dog nytter det ikke noget at tage hCG og spise almindeligt. Det er den helt unikke kombination af at tage homøopatisk hCG og kun spise 500 kcal der gør tricket.