Cille smed 11,5 kilo på 29 dage

Cille smed 11,5 kilo på 29 dage

Vi har altid lært, at vi max kan tabe 1 kilo fedt om ugen

Men Cecilie Harboe er det perfekte eksempel på, at den teori ikke holder en meter! Cecilie har nemlig lige smidt 11,5 kilo  – ELLEVE ET HALVT KILO – på 29 dage på Den Sidste Slankekur. Hvis det ikke var for Cecilies flotte billeder, så ville du sikkert tro at det var løgn, ik´? Og hvis du synes DET er vildt – så kan jeg afsløre, at Cecilie faktisk har været på kuren, mens hun har været 14 dage sydpå med hele familien.

Cecilie Harboe er 34 år og har født 4 børn

Cecilie fortæller:

Jeg var nu kommet op over de forbandede 80 kg IGEN. Er trist og ulykkelig! Da hørte jeg om Den Sidste Slankekur, gennem den klogeste veninde i verden, besluttede jeg mig for at give det et skud.

Cecilies startvægt var 81,5 kilo …. 29 dage senere 70 kilo

Cecilie smed 10 kilo

Cecilie MIDTVEJS

Cecilie efter, minus 12 kilo

Cecilie EFTER

Jeg er både blevet slankere og sundere

Kuren har ikke kun hjulpet mig hurtigt ned i vægt. Den har også hjulpet mig med at nulstille mine afhængigheder (2-3 liter Pepsi Max dagligt, sukker i store mængder, chips og kagecreme) og har givet min krop den pause, den så inderligt bad om.

Min ryg var fyldt med små betændte knopper, og de er nærmest helt væk nu. Jeg havde migræne 3-4 gange ugentligt – jeg har haft det to dage i løbet af kuren.

Allerede som teenager følte jeg, at min krop var stor og forkert

Jeg prøvede at tabe mig og endte i en yoyo-spiral. Da jeg blev gravid som 19-årig, gjorde det mig virkelig stor og uformelig. Jeg levede i symbiose med min babypige og var ligeglad det første stykke tid.

Men efter et år, fik jeg gjort noget ved det med vægtvogterne. Jeg fik tre børn mere. Efter fødsel nummer to blev jeg igen stor – over 110 kg. Her tabte jeg mig ved hjælp af en detox kur i København. Efter den tredje graviditet tabte jeg mig selv hjemme. Løb og vejede min mad. Sådan kunne det have kørt i årevis, men skæbnen ville, at jeg blev overfaldet efter en fest. Det bragte en masse gammelt op, som jeg ikke kunne overskue at bearbejde og i stedet flygtede jeg fra det med byture og gik ned, blev skilt og blev igen stor.

Madlog og træning rykkede ikke nok

Jeg kom ind i et nyt fællesskab og fik ro på mit liv. Her mødte jeg en ny mand og blev gravid igen. Under den 4. graviditet trænede jeg fem gange om ugen og undgik at blive lige så stor, som efter de foregående fødsler – 96 kg. kom jeg op på modsat de 110 kg. ved de tre andre graviditeter. Efter fødslen tabte jeg hurtigt de første 15 kg – og var så lykkelig over det, at jeg tog fem på den næste måned! Jeg begyndte at spise efter kostplan og brugte “madlog” til at logge alt og tabte herefter lidt over en håndfuld kilo (ned til 77 kg. og kunne på ingen måde komme længere ned i vægt, selvom jeg spiste mellem 1400 og 1600 kalorier om dagen).

Men nu har jeg endelig tabt mig en masse kilo. Jeg føler mig rigtig godt hjulpet af Betina og Facebookgruppen, der er så fuld af varme og gode råd, at det får mig til at overveje, hvordan mad skal være i mit liv efter kuren, og hvad det skal være for noget.